Stichting Dierenasiel Gorinchem werkt samen met Stichting Hond & Gedrag. De hondenschool verzorgt trainingen aan alle honden met hun baasje. Of u nu een pup heeft of een herplaatser, een herder, labrador, bassett of een teckel, u kunt altijd bij ons terecht. De trainingen zijn erop gebaseerd dat u als baas uw hond leert ‘lezen' waardoor u uw hond beter zult begrijpen. Veel probleemgedrag komt voort uit een miscommunicatie tussen hond en baas. Daarnaast is het ook gewoonweg leuk om samen met uw hond iets te ondernemen waardoor de onderlinge band alleen maar sterker wordt.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van de hondenschoolDierenlot

Ook in Nederland zijn er nog veel verwaarloosde, mishandelde en in de steek gelaten dieren in nood. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil hen graag helpen. Help mee alstublieft en kies hier de manier die bij u past. 

Lees meer...


  CC Dierenasiel Gorinchem

CaroCroc is een Oer-Hollands merk en biedt een compleet en overzichtelijk assortiment honden- en kattenvoeding verdeeld in een Premium en Super Premium lijn. CaroCroc producten zijn gemaakt zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Gewoon goed voor je hond en kat! 

Wil je graag meer weten over CaroCroc? Neem dan een kijkje op de website www.carocroc.nl of op facebook.com/carocroc