Hierbij de eerste nieuwsbrief met een overzicht van 2019

Donateur van het asiel worden of hoksponsor? U kunt zich via de website van de Stichting Vrienden van het Dierenasiel Gorinchem aanmelden, www.vriendenasielgorinchem.nl. Wilt u nauwer betrokken worden bij de activiteiten van het asiel? Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt nieuws over activiteiten als sponsorlopen, de collecte enz. Extra donatie doen? Stichting Vrienden van het dierenasiel Gorinchem, Rekening nr. NL52RABO0121377547 o.v.v.donatie.

Allereerste nieuwsbrief met  een overzicht van 2019 

Wij willen iedereen die vanavond deel heeft genomen aan de lichtjeswandeling

heeel erg bedanken.

Een mooie opkomst, ondanks dat het weer niet altijd even rooskleurig was.

Een clubje stoere honden

die dapper mee hebben gelopen. Maaaar... ook hebben we de orginaliteitsprijs

binnen gesleept.

Maar liefst €500,- extra. Onwijs bedankt voor alle deelnemers en donateurs. Jullie zijn toppers!

Niet mee kunnen lopen vanavond maar wilt u toch een steentje bijdragen? Doneren

kan via https://www.arkelchristmasstation.nl/…/stichting-dierenasie…

 79760383 1567845036700024 7159309001774071808 n

Heeft u zich al opgegeven? En loopt u mee voor mij en mijn vriendjes?
Op 13 december s'avonds organiseerd Stichting Dierenasiel Gorinchem een wandeling om aandacht te vragen voor de dieren die aan hun lot achtergelaten zijn. Sommige hiervan komen vaak in slechte toestand binnen. De medische kosten lopen hierbij vaak op omdat zij meerdere medische behandelingen nodig hebben. 

De wandeling zal plaatsvinden in Arkel waar we met zijn allen langs het versierde station in Arkel lopen. Dit wordt mogelijk gemaakt door Stichting Dierenlot

Trek de gekste outfit aan. Hang je vol met kerstslingers en/of verlichting. Het mag allemaal. Inschrijfkosten bedragen €5,- (hiervoor krijgt u van ons een lichtje) Extra verlichting mag natuurlijk altijd. Wilt u meelopen? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Loopt u mee? Of kunt u niet meelopen? Laat u dan nu sponsoren door vrienden, familie en/of bedrijven. Doneren kan via https://www.arkelchristmasstation.nl/…/stichting-dierenasie…
Delen jullie mij ook? Namens mij en mijn vriendjes heel erg bedankt!74272150 1552210774930117 4066172150464118784 o

VRIENDEN GEZOCHT VOOR ASIELDIEREN

opendag

Op Zaterdag 5 oktober 2019 is er weer de jaarlijkse opendag bij het Dierenasiel Gorinchem. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle asieldieren op zoek naar knuffel vrienden. Ook sportieve, geduldige en enthousiaste vrienden zijn welkom. Alle asieldieren willen dan graag laten zien bij wat voor vriend ze graag zouden willen wonen. De honden zullen zich 3 maal deze dag presenteren in een show. Alle katten, cavia’s, konijnen en vogels zullen dit in hun eigen verblijf doen.

Voor iedereen die wil weten hoe het achter de schermen gaat is er een rondleiding. Onder het genot van een kopje koffie en een oliebol van Bakker Bas kunnen de diverse kraampjes van Stichting Hond en Gedrag, Dierenkliniek Arkel, Dierenlot, Dierenambulance de Rommelmarkt en leuke dierenspulletjes bezocht worden. 

ALLE DIEREN HOPEN VEEL VRIENDEN TE ONTMOETEN DEZE DAG DIE HEN EEN NIEUWE TOEKOMST KUNNEN GEVEN.