dierenasiel merwedonk

Op basisschool de Merwedonk hebben de kleuters een periode hard gewerkt aan het thema dieren. Een kleutergroep is op bezoek geweest in het dieren asiel en de andere 3 kleutergroepen hebben een presentatie op school gehad van medewerkster Sjanet van het dierenasiel. Daarna hebben de kinderen spulletjes verzameld voor de dieren in het asiel. Ze hebben met elkaar twee manden vol met eten en speelgoed voor de dieren aan het asiel kunnen geven. De kinderen vonden het leuk om te doen en het asiel is er erg blij mee.

Wauw! Een hele diepe buiging voor deze toppers! Leerlingen van OBS Den Beemd besloten een sponsorloop te houden waarvan de opbrengst naar de dieren in het asiel zou gaan. Een dag waarbij de temperaturen hoog opliepen, maar opgeven was voor deze kinderen geen optie. Wij zijn dan ook super trots op deze kanjers! Zij hebben met deze sponsorloop maar liefst €1278,65 opgehaald. Dit bedrag is door Stichting Dierenlot verdubbeld zodat beheerster Cora Rikkelman een cheque van €2557,30 mocht ontvangen. Bedankt!!

IMG 7701     IMG 7809      Dierenlot LogoZonderGiro

De Rabobank clubkas campagne is weer voorbij en heeft het Dierenasiel een mooi bedrag opgeleverd. Namens het dierenasiel heeft beheerster Cora Rikkelman een cheque mogen ontvangen van €803,84. Wij zijn hier erg blij mee en willen de Rabobank en alle rabobankleden die op ons gestemd hebben hartelijk bedanken!

clubkasuitslag

clubkaspleunb

De Rabobank clubkas campagne gaat weer van start. Leden van de Rabobank ontvangen op 28 maart 2017 per post een stemkaart met een unieke stemcode waarmee ze van 28 maart tot en met 11 april vijf stemmen kunnen uitbrengen. 

Bent u lid van de Rabobank? Dan hopen wij op uw steun! 

Het dak van het dierenasiel is hard aan vervanging toe. Wij hopen met uw hulp het dak te kunnen vervangen. 

Kunnen de dieren op u rekenen?

Alvast hartelijk dank!