Op zaterdag 7 oktober houdt het Dierenasiel Gorinchem weer haar jaarlijkse open dag. Op deze dag willen de dieren van het dierenasiel heel graag nieuwe vrienden maken. Tientallen katten, honden, cavia’s, konijnen en hanen kijken uit naar een nieuwe vriend(in) voor het leven.

Wat kunt u verwachten op onze open dag?

  • Rondleidingen door onze medewerkers en vrijwilligers;
  • Het voorstellen van de asielhonden om 10.30 uur, 12.00 uur en 15.00 uur;
  • Demonstratietrainingen door de Stichting Hond en Gedrag;
  • Verse lekkere oliebollen gebakken door Bakker Bas;
  • Een kijkje achter de schermen bij de dierenambulance;
  • Informatie over Dierenkliniek Arkel en dierenvoeding van Carocroc;
  • Een springkussen voor de kinderen;
  • Diverse kraampjes met speeltjes voor uw huisdier;
  • U kunt een foto van uw huisdier laten maken door fotograaf Etienne Hessels, zie www.etiennehessels.nl

Heeft u niet de mogelijkheid om een huisdier te nemen? Ook dan bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Indien u het dierenasiel op een ander manier wenst te ondersteunen kunt u vriend van het dierenasiel worden. 

U bent zaterdag 7 oktober van harte welkom van 10.00 uur tot 16.00 uur!

dierenasiel merwedonk

Op basisschool de Merwedonk hebben de kleuters een periode hard gewerkt aan het thema dieren. Een kleutergroep is op bezoek geweest in het dieren asiel en de andere 3 kleutergroepen hebben een presentatie op school gehad van medewerkster Sjanet van het dierenasiel. Daarna hebben de kinderen spulletjes verzameld voor de dieren in het asiel. Ze hebben met elkaar twee manden vol met eten en speelgoed voor de dieren aan het asiel kunnen geven. De kinderen vonden het leuk om te doen en het asiel is er erg blij mee.

Wauw! Een hele diepe buiging voor deze toppers! Leerlingen van OBS Den Beemd besloten een sponsorloop te houden waarvan de opbrengst naar de dieren in het asiel zou gaan. Een dag waarbij de temperaturen hoog opliepen, maar opgeven was voor deze kinderen geen optie. Wij zijn dan ook super trots op deze kanjers! Zij hebben met deze sponsorloop maar liefst €1278,65 opgehaald. Dit bedrag is door Stichting Dierenlot verdubbeld zodat beheerster Cora Rikkelman een cheque van €2557,30 mocht ontvangen. Bedankt!!

IMG 7701     IMG 7809      Dierenlot LogoZonderGiro

De Rabobank clubkas campagne is weer voorbij en heeft het Dierenasiel een mooi bedrag opgeleverd. Namens het dierenasiel heeft beheerster Cora Rikkelman een cheque mogen ontvangen van €803,84. Wij zijn hier erg blij mee en willen de Rabobank en alle rabobankleden die op ons gestemd hebben hartelijk bedanken!

clubkasuitslag