Begin oktober is het weer zover, dan wordt er weer gecollecteerd voor het dierenasiel Gorinchem.

Ons werkgebied bestaat uit een behoorlijk aantal gemeenten en dorpen in de omgeving en daar maken wij gebruik van zgn. collectehoofden. Zij benaderen de collectanten, zorgen dat ze de collectebus ontvangen en verzamelen de bussen ook weer na de collecte.

Na ruim 30 jaar trouwe dienst stop het collectehoofd van Meerkerk. Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor al die jaren dat zij zich voor ons heeft ingezet, maar moeten nu dus op zoek naar een nieuw collectehoofd.

De opbrengst van de collecte komt geheel ten goede aan het asiel!

Wie in Meerkerk heeft een hart voor dieren, is begaan met het dierenasiel Gorinchem en wil collectehoofd worden? Het gaat om ongeveer 17 collectanten en het oude collectehoofd is altijd bereid om je op weg te helpen.

Aanmelden kan via een pb op Facebook of telefonisch op nummer 0183-624275

624275

foto coöp2

Supermarkt Coop in de Westwagenstraat te Gorinchem houdt statiegeld actie.

Alle klanten die hun lege flessen inleveren en bij het apparaat op de gele knop drukken doneren hun statiegeld aan de dieren in het Gorcumse asiel.

Aan het eind van deze actie verdubbeld de Coop het opgehaalde bedrag.

Voor het Dierenasiel een zeer welkome actie, want er worden steeds meer gewonde dieren gebracht waar de baasjes zich nooit meer van melden of niet meer willen hebben vanwege de onkosten.

Voor deze dieren wordt het bij elkaar gespaarde geld gebruikt.

Dus lever je lege flessen in bij de Coop en druk op de gele knop.

Namens de dieren van het Gorcumse asiel bedankt.

31045338 1059695717514961 2243744967593820160 nWij willen iedereen heel erg bedanken voor de stemmen die zijn uitgebracht. Er is weer een mooi bedrag opgehaald, maar liefst € 637,23. Dit geld zal gebruikt worden voor de dieren die medische zorg nodig hebben zoals operaties of medicatie. Helaas blijft dat kostenplaatje heel erg hoog, dus dit bedrag is heel erg welkom!

 

Rabo saartjeDe Rabobank clubkas campagne gaat weer van start. Leden van de Rabobank ontvangen een stemkaart met een unieke stemcode waarmee ze van 27 maart tot en met 10 april vijf stemmen kunnen uitbrengen. 

Bent u lid van de Rabobank? Dan hopen wij op uw steun!

Dit jaar vragen wij uw aandacht voor zieke en gewonde dieren. Hier zijn vaak hoge medische kosten aan verbonden. Uw stem is dus hard nodig. Helpt u mee om deze dieren de medische verzorging te geven die ze nodig hebben?

Kunnen de dieren op u rekenen?

Alvast hartelijk dank!