VRIENDEN GEZOCHT VOOR ASIELDIEREN

opendag

Op Zaterdag 6 oktober 2018 is er weer de jaarlijkse opendag bij het Dierenasiel Gorinchem. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle asieldieren op zoek naar knuffel vrienden. Ook sportieve, geduldige en enthousiaste vrienden zijn welkom. Alle asieldieren willen dan graag laten zien bij wat voor vriend ze graag zouden willen wonen. De honden zullen zich 3 maal deze dag presenteren in een show. Alle katten, cavia’s, konijnen en vogels zullen dit in hun eigen verblijf doen.

Voor iedereen die wil weten hoe het achter de schermen gaat is er een rondleiding. Onder het genot van een kopje koffie en een oliebol van Bakker Bas kunnen de diverse kraampjes van Stichting Hond en Gedrag, Dierenkliniek Arkel, Dierenlot, Dierenambulance de Rommelmarkt en leuke dierenspulletjes bezocht worden. Er is ook een fotograaf die uw huisdier prachtig op de foto kan zetten. Alle opbrengsten zijn voor de asieldieren.

ALLE DIEREN HOPEN VEEL VRIENDEN TE ONTMOETEN DEZE DAG DIE HEN EEN NIEUWE TOEKOMST KUNNEN GEVEN.

Begin oktober is het weer zover, dan wordt er weer gecollecteerd voor het dierenasiel Gorinchem.

Ons werkgebied bestaat uit een behoorlijk aantal gemeenten en dorpen in de omgeving en daar maken wij gebruik van zgn. collectehoofden. Zij benaderen de collectanten, zorgen dat ze de collectebus ontvangen en verzamelen de bussen ook weer na de collecte.

Na ruim 30 jaar trouwe dienst stop het collectehoofd van Meerkerk. Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor al die jaren dat zij zich voor ons heeft ingezet, maar moeten nu dus op zoek naar een nieuw collectehoofd.

De opbrengst van de collecte komt geheel ten goede aan het asiel!

Wie in Meerkerk heeft een hart voor dieren, is begaan met het dierenasiel Gorinchem en wil collectehoofd worden? Het gaat om ongeveer 17 collectanten en het oude collectehoofd is altijd bereid om je op weg te helpen.

Aanmelden kan via een pb op Facebook of telefonisch op nummer 0183-624275

624275

foto coöp2

Supermarkt Coop in de Westwagenstraat te Gorinchem houdt statiegeld actie.

Alle klanten die hun lege flessen inleveren en bij het apparaat op de gele knop drukken doneren hun statiegeld aan de dieren in het Gorcumse asiel.

Aan het eind van deze actie verdubbeld de Coop het opgehaalde bedrag.

Voor het Dierenasiel een zeer welkome actie, want er worden steeds meer gewonde dieren gebracht waar de baasjes zich nooit meer van melden of niet meer willen hebben vanwege de onkosten.

Voor deze dieren wordt het bij elkaar gespaarde geld gebruikt.

Dus lever je lege flessen in bij de Coop en druk op de gele knop.

Namens de dieren van het Gorcumse asiel bedankt.

31045338 1059695717514961 2243744967593820160 nWij willen iedereen heel erg bedanken voor de stemmen die zijn uitgebracht. Er is weer een mooi bedrag opgehaald, maar liefst € 637,23. Dit geld zal gebruikt worden voor de dieren die medische zorg nodig hebben zoals operaties of medicatie. Helaas blijft dat kostenplaatje heel erg hoog, dus dit bedrag is heel erg welkom!