Hierbij alweer de nieuwsbrief van 2020! 

Wilt u donateur van het asiel worden of hoksponsor? U kunt zich via de website van de Stichting Vrienden van het Dierenasiel Gorinchem aanmelden, www.vriendenasielgorinchem.nl. Wilt u nauwer betrokken worden bij de activiteiten van het asiel? Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt nieuws over activiteiten als sponsorlopen, de collecte enz. Extra donatie doen? Stichting Vrienden van het dierenasiel Gorinchem, Rekening nr. NL52RABO0121377547 o.v.v.donatie.

Nieuwsbrief 2020

OPROEP! Collectanten gevraagd voor de digitale collecte!

Dit jaar hebben wij de keuze gemaakt om digitaal te gaan collecteren, omdat we het nog niet verantwoord vinden om fysiek te gaan collecteren. We zijn op zoek gegaan naar een alternatief, omdat de jaarlijkse collecte een belangrijke inkomstenbron is voor ons asiel. En hier kunnen wij uw hulp bij gebruiken!

Hoe werkt het?
Via onderstaande link maak je zelf een digitale collectebus aan. Je kan dit doen via Facebook of met je eigen e-mailadres. Dit gaat echt in een paar stappen.
https://dierenasielgorinchem.digicollect.nl/

Na het aanmaken van je eigen digitale collectebus kan je deze op de diverse social media (zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp etc) plaatsen of per mail versturen naar familie, vrienden, kennissen etc. Het leuke hiervan is dat je zelf ook kunt zien wat je al hebt opgehaald en dat ook iedereen in het hele land (of in de wereld) iets in jouw digitale collectebus kan gooien! De donateurs hebben de mogelijkheid om anoniem te doneren, wel zo fijn.

Wanneer gaan we (digitaal) collecteren?
Je kunt je bus nu direct aanmaken en ook promoten. We willen echter in één week volop gaan promoten, zodat het ook echt voelt als een collecteweek. Dit is de week van maandag 21 t/m zondag 27 september geworden. We willen je dan ook vragen om in die week je collectebus (opnieuw) op social media (bijv. Facebook) te delen of te mailen. Uiteraard laten we je nog weten wat we uiteindelijk met zijn allen hebben opgehaald.

Digitale collectebus voor meerdere doelen bruikbaar
Je maakt nu je digitale collectebus aan, in de toekomst kun je dezelfde bus ook weer gebruiken op het moment dat het dierenasiel voor een ander doel geld wil ophalen.

Belangrijke tip!
Kies je ervoor om je digitale collecte via de mail te verspreiden? Zorg er dan voor dat je de mailadressen in een BCC zet, zodat de gebruikte e-mailadressen niet voor anderen zichtbaar zijn. Hierbij een link waar je er meer over kunt lezen: https://www.seniorweb.nl/tip/bcc-gebruiken-in-e-mail

Vragen?
Als er vragen zijn, kan je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan wordt er contact met je opgenomen door één van de leden de collectecommissie.

Alvast dank aan iedereen die ons hiermee helpen wil!

Vandaag werden wij blij verrast. En hoe!! Stichting DierenLot kwamen ons verblijden met een cheque uit het Maarten Stoopendaal droomfonds. Een cheque van maar liefst €38.500!!! Van dit geweldige bedrag wordt een deel van de bestaande kennels verbouwd tot ware huiskamers voor oudere honden. Omdat deze dieren vaak langer in het asiel verblijven en moeilijker plaatsbaar zijn willen wij het verblijf van deze honden zo aangenaam mogelijk maken. Eindelijk kunnen wij deze droom waarmaken, met dank aan Stichting Dierenlot!

 116426183 1795791997238659 4522451716935244826 o

Ook wij zijn genoodzaakt voorzorgsmaatregelen te treffen betrekkende het coronavirus. Uiteraard blijven de dieren verzorgd worden, maar hierbij is de gezonheid van de medewerkers erg belangrijk. Dieren zullen daarom gecontroleerd geplaatst worden met voldoende voorzorgsmaatregelen. Dit zal echter alleen nog maar op afspraak gaan. Het is dus niet mogelijk zonder afspraak langs te komen. Heeft u een dier gevonden of bent u er één kwijt? Neem dan altijd van te voren telefonisch contact op met 0183-624275 (dagelijks bereikbaar van 08:00 t/m 13:00 en van 15:00 t/m 18:00.) Voor de mensen die spullen willen komen brengen, onze excuses, maar we vragen u dit te bewaren tot nader order. Mochten er vragen zijn, neem dan telefonisch contact op met 0183-624275. Dank u wel voor uw begrip hiervoor.