Oproep! Collectanten gevraagd voor onze digitale collecte

OPROEP! Collectanten gevraagd voor de digitale collecte!

Dit jaar hebben wij de keuze gemaakt om digitaal te gaan collecteren, omdat we het nog niet verantwoord vinden om fysiek te gaan collecteren. We zijn op zoek gegaan naar een alternatief, omdat de jaarlijkse collecte een belangrijke inkomstenbron is voor ons asiel. En hier kunnen wij uw hulp bij gebruiken!

Hoe werkt het?
Via onderstaande link maak je zelf een digitale collectebus aan. Je kan dit doen via Facebook of met je eigen e-mailadres. Dit gaat echt in een paar stappen.
https://dierenasielgorinchem.digicollect.nl/

Na het aanmaken van je eigen digitale collectebus kan je deze op de diverse social media (zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp etc) plaatsen of per mail versturen naar familie, vrienden, kennissen etc. Het leuke hiervan is dat je zelf ook kunt zien wat je al hebt opgehaald en dat ook iedereen in het hele land (of in de wereld) iets in jouw digitale collectebus kan gooien! De donateurs hebben de mogelijkheid om anoniem te doneren, wel zo fijn.

Wanneer gaan we (digitaal) collecteren?
Je kunt je bus nu direct aanmaken en ook promoten. We willen echter in één week volop gaan promoten, zodat het ook echt voelt als een collecteweek. Dit is de week van maandag 21 t/m zondag 27 september geworden. We willen je dan ook vragen om in die week je collectebus (opnieuw) op social media (bijv. Facebook) te delen of te mailen. Uiteraard laten we je nog weten wat we uiteindelijk met zijn allen hebben opgehaald.

Digitale collectebus voor meerdere doelen bruikbaar
Je maakt nu je digitale collectebus aan, in de toekomst kun je dezelfde bus ook weer gebruiken op het moment dat het dierenasiel voor een ander doel geld wil ophalen.

Belangrijke tip!
Kies je ervoor om je digitale collecte via de mail te verspreiden? Zorg er dan voor dat je de mailadressen in een BCC zet, zodat de gebruikte e-mailadressen niet voor anderen zichtbaar zijn. Hierbij een link waar je er meer over kunt lezen: https://www.seniorweb.nl/tip/bcc-gebruiken-in-e-mail

Vragen?
Als er vragen zijn, kan je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan wordt er contact met je opgenomen door één van de leden de collectecommissie.

Alvast dank aan iedereen die ons hiermee helpen wil!