foto coöp2

Supermarkt Coop in de Westwagenstraat te Gorinchem houdt statiegeld actie.

Alle klanten die hun lege flessen inleveren en bij het apparaat op de gele knop drukken doneren hun statiegeld aan de dieren in het Gorcumse asiel.

Aan het eind van deze actie verdubbeld de Coop het opgehaalde bedrag.

Voor het Dierenasiel een zeer welkome actie, want er worden steeds meer gewonde dieren gebracht waar de baasjes zich nooit meer van melden of niet meer willen hebben vanwege de onkosten.

Voor deze dieren wordt het bij elkaar gespaarde geld gebruikt.

Dus lever je lege flessen in bij de Coop en druk op de gele knop.

Namens de dieren van het Gorcumse asiel bedankt.

31045338 1059695717514961 2243744967593820160 nWij willen iedereen heel erg bedanken voor de stemmen die zijn uitgebracht. Er is weer een mooi bedrag opgehaald, maar liefst € 637,23. Dit geld zal gebruikt worden voor de dieren die medische zorg nodig hebben zoals operaties of medicatie. Helaas blijft dat kostenplaatje heel erg hoog, dus dit bedrag is heel erg welkom!

 

Rabo saartjeDe Rabobank clubkas campagne gaat weer van start. Leden van de Rabobank ontvangen een stemkaart met een unieke stemcode waarmee ze van 27 maart tot en met 10 april vijf stemmen kunnen uitbrengen. 

Bent u lid van de Rabobank? Dan hopen wij op uw steun!

Dit jaar vragen wij uw aandacht voor zieke en gewonde dieren. Hier zijn vaak hoge medische kosten aan verbonden. Uw stem is dus hard nodig. Helpt u mee om deze dieren de medische verzorging te geven die ze nodig hebben?

Kunnen de dieren op u rekenen?

Alvast hartelijk dank!

Wij wensen U Fijne Feestdagen en een Gelukkig 2018!!

         
feestdagen